Wat kost ETA-Monitor?

Ontvanger

Het raadplegen van gepubliceerde bezorg/bezoektijden is gratis.
Dit betekent dat elke ontvanger op basis van zijn/haar postcode en huisnummer of een referentie, onbeperkt en altijd kan zien op welk tijdstip hij/zij iemand aan de deur kan verwachten. Hiervoor is geen login vereist.

Vervoerder/Bezorger/servicebedrijf

Registratie en gebruik van de programmatuur is gratis.
Alleen diegene die bezoekt (vervoerder/bezorger) dient zich te registreren en aan te melden, immers, hij/zij zal verwachte bezorg/bezoektijden met ontvangers willen communiceren. Voor deze publicatiedienst betaalt hij/zij daarvoor een kleine bijdrage per ritstop/adres. (Het maakt daarbij niet uit hoe vaak een verwachte bezoektijd per adres gewijzigd wordt.) Daarbij geldt een prijsstaffel. ETA-Monitor streeft hierbij naar een “fair use policy”.

Notificatie

Als de ontvanger op tijd een notificatie van zijn/haar bezorgtijd wil ontvangen, dan is dat via E-mail bij de publicatieprijs inbegrepen. Mocht de ontvanger een SMS willen ontvangen, dan betaalt de vervoerder/bezorger hiervoor per werkelijk verstuurde SMS. Ook hierbij geldt een staffel.

Proefperiode

In de kalendermaand van registratie is het gebruik alsmede het notificeren per E-mail ook voor de vervoerder/bezorger gratis. Met ingang van de eerst volgende kalendermaand worden de tijden en verstuurde berichten per kalendermaand geteld en aan het einde van die maand in rekening gebracht.
ETA-Monitor incasseert vervolgens na 8 dagen de in rekening gebrachte diensten.
NB. In de proefperiode is notificatie via SMS uitgesloten.

Aanlevering verwachte bezorg/bezoektijden

Het aanleveren van verwachte bezorg/bezoektijden kan zowel handmatig als digitaal. Informatie over aanlever- methoden en –formaten zijn beschikbaar als u zich als vervoerder/bezorger heeft geregistreerd en aangemeld.

Terug naar homepage